Diva hair By mandy’s diva shop 
We are in love
Voordelen
– Voegt lengte en volume toe
– 1 X diva hair mat =150/200 hair extensions (gewicht naar keuze)
– Binnen 1 minuut zelf ingezet
– Géén lijm, géén weaving
– Géén schade aan je eigen haar
– 100% Human Hair
– Een volkomen natuurlijke look, onzichtbaar, niet van echt te onderscheiden
– Makkelijk in onderhoud
– Perfect te stylen in verschillende looks.
– Perfect voor dun haar
– In 5 seconde uitgehaald
– In diverse kleuren, lengtes en modellen.

Wat is het?
Diva hair By mandy’s diva shop is dé revolutie in hair extensions die absoluut géén schade veroorzaakt aan je eigen haar. Dit is de snelste en meest eenvoudige manier om tijdelijk je look te veranderen.

Het werkt in tegenstelling tot alle andere systemen met een onzichtbare draad dat over het hoofd gedragen wordt tussen je eigen haar in. Het neemt maar 1 minuut van je tijd om het te plaatsen en enkele seconden om het er weer uit te halen.

Ook zitten er net als bij de clip in extensions klemmetjes waardoor het dus op 2 punten vast zit, en je het dus totaal niet op je hoofd voelt zitten.

Diva Hair by Mandy’s diva shop is gemaakt van 100% Human russian double drawn hair staan haar en gegarandeerd van hoge kwaliteit. Daarom kun je het stylen zoals je dat normaal ook zou doen. Uitermate geschikt voor dagelijks gebruik.

Dagelijks lange haren of een dikke bos krullen voor een bijzondere dag. Tot voor kort droomden we er alleen maar van, of moesten we uren in de kappersstoel zitten. Maar, met de prachtige Flip/clip in matten van Diva hair zijn lange steile haren, of een mooie bos krullen in een handomdraai voor jou! Gewoon zelf doen, makkelijk en snel!

De standaard versie is 20 inch en 150 gram maar andere lengtes en diktes zijn mogelijk en op bestelling te leveren . 

Hoe werkt het?
Je heb binnen 1 minuut langer en voller haar .
Diva hair werkt in tegenstelling tot alle andere systemen, met een onzichtbare draad die over het hoofd gedragen wordt en bevestigd met klemmetjes voor extra stevigheid. Diva Hair hangt tussen je eigen haar in. Je klemt de klemmetjes vast en je eigen haar verbergt de draad. Plaats de draad ca. 2 cm achter je haargrens en duw het haarstuk zachtjes naar beneden over de bolling van je hoofd, zodat de diva hair zich aanpast aan de vorm van je hoofd. Met de punt van je kam kun je voorzichtig je eigen haar over de draad trekken en het in model brengen. Indien nodig kun je de draad inkorten.

 • Diva hair flip/ clip in
  Diva hair flip/ clip in

  Voer de juiste inch (lengte) , dikte(gram) in.

  € 160,00
 • Diva hair flip/clip in 20 inch 200 gram
  Diva hair flip/clip in 20 inch 200 gram

  Bestel u eigen clip/flip in Russian double drawn .

  € 300,00
 • Haar borstel
  Haar borstel

  OmschrijvingDiva Hair haar borstel Rose Gold of Gold is een hoogwaardige kwaliteitsborstel met een prachtig rose/goud design. Deze haarborstel is gemaakt van fijne natuurlijke varkensharen. Door deze haren helpt de borstel de…

  € 24,95 € 19,95
© 2013 - 2023 Mandy's Diva Shop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel